Konu: YuSuF Güney ._. SenSin Gecem GünDüzüm Yarınım Cuma Haz. 12, 2009 4:08 pm
sensin gecem gunduzum yarınım aklimi bastan alanim seviyorum yok yalanim yerin belli hayatimsin
yemin ettik seninle biz bu aska sakin beni birakma bir basima yemin ettik seninle biz bu aska sakin beni birakma bir basima sana olan sevgim yalinda dalar kalir inan karinca sevecegim seni bor omur boyunca...
sensin gecem gunduzum yarinim aklimi bastan alanim seviyorum yok yalanim yerin belli hayatimsin
sen benim gozyasim akiyorsun gozumden kalp atisimsin yar atamam ki icimden her gece duamdasin diliyorum seni Rabbimden gel sensizlik olummus birtanem...
sensin gecem gunduzum yarinim aklimi bastan alanim seviyorum yok yalanim yerin belli hayatimsin
[siir] hasret dolu gecelerde delice ozledigim sensin her darda kalisimda icime nefes diye cektigim sensin kap karanlik dunyami aydindalatan tek gunessin ben seni olumune sevdim ecelimde mahserimde...
Ece ~
Konu: Geri: YuSuF Güney ._. SenSin Gecem GünDüzüm Yarınım Cuma Haz. 12, 2009 4:11 pm
SağoL canım..
Sinem *
Konu: Geri: YuSuF Güney ._. SenSin Gecem GünDüzüm Yarınım Cuma Haz. 12, 2009 4:15 pm
Önemsiz.
*+sümosh+*
Konu: Geri: YuSuF Güney ._. SenSin Gecem GünDüzüm Yarınım C.tesi Haz. 13, 2009 10:31 am