s0nsuzLuq ÖnümdeyDi hep aMa..>> qiDémedim sénD"n uzaqa ..<<
......YaRıNı SaYma Bugün geç biLe...Nedeni Y.O.K "Kalbim Yok" yine..
<< Belki Kurduğumuz HayaLLer Biter Diye DüşLerde Bir Sen Biriktirdim Yüreğime >>
Bazen bir içki şişesi, yaşam destek ünitesi!...
Belki de sen yanıldın... Belki de sadece iyi kalpli bir yeteneksizdim ben... Ebedi bir hayal kaçkını...
soNa saRan bozuK kasetLer gibi hayaT.. umuT yoK senDen başKa..
yoRuLdum aRtık ..
Sevdiqim İnsanı HeR sefeRinde BaskaLarının Koynunda buLmaktan yoRuLdum
Seni düşünürken Sen yanlarımın ağrısından dört köşe olurum Evin etrafın da... Ve ben yine seni düşünürken... Kirli ve üşümüş bir çocuk Olurum.
DüŞLerimde puSLu ßir intikam, biLekLerimde bayat bir intihar.. 0ysa õLünecek birşey y.o.kmuŞ, Sen qidince yaşanacak birsey oLmadiqi kadar..!
Özlem geceleri kapımıza dayanacak Sevgilim../..susturma bizi Sürç-ü lisan olmasın bu aşk
Uğurladım eski sevdalarımı../..gözlerine ilk baktığım an Çarmıha gerdiğim özlemlerimi azat ettim Huzur kazandım müzayededen ikimiz için Bol köpüklü bir kahve taşıdım bakışlarımla sana Yüreğimi istedin../..verdim
Kayıplarım çok,ne yazar senide kaybetmişim Ben kimleri tarihe gömdüm,sen bilemezsin Kalbimdeki imparatorluğun efendisi benim Seni az önce idam ettirdim
tüm barbi bebeklerimin bacaklarını çoktan kırdım ben;
bebekler'l e
oyna_mı'yorum artık ...!
içim'de iç ses /dış ses kapışması var ...! iç ses'me ayakta alkış varken, dış ses'ime olanca küfür'üm var. can damarımdan ayrıLdım kapıyı çarptım arkama bakmadım qururumdan qeçemedim onu bi kez dinLemedim tanrım bana yardım et..
yüreimin sesi bana hesap sorar oLdu bebeim o qünden beri kaLbim çiçek qibi soLdu...
anLamadımki ne oLdu karar verdim çok erkenden nasibimi aLdım şimdi.. ''....ayrıLamam ki severken...''
qitme kaL be yanımda şurada baş ucumda sana kurban oLurum eLweda deme bana...
dokunduum hiç bi tende kokun yok aradıqım mutLuLuqu qözLerinde buLdum
yaraLarım artık uzakta biyerde sessizce küllenip savruLuoo
sen son aşkım son ümidim oLacaksın kaLbimde her zaman tek kaLacaksın ruhum dudakLarında hayat buLuo yaşadıqım en büyük aşk sen oLacaksın...
ayrıLmamz çok qereksiz şimdi uzaktan sebepsiz
biri bana qeLsin oda sensin beni kırmış OLsanda...
qeL noLur qeL qittiqin yerden hayat çok sert katLanmak zor SENSİZ...
ben hep bekLedim hiç qiden oLmadı ...
hazırım kendimden qeçmeye aşk isterse keLebek ömrü kadar kısa sürse dönemem artık senin oLduqun şehre kanıo mavim içimde öLece..
qörmeden duymadan mümkün mü yaşamak eLLerim dokunmadan aşk yaLanmı qerçekmi sen söLe hayat...
aşkı araken bitti yıLLarım....
aLayını siLer sana qeLirim...
kaLbimn mührünü aÇan tek anahtar , né oLur snDé terk étmé ßéni ..
séfDim onu néDénsiz ..séfméDi $éréfsiz .. ama ßis kaLDırDığımız g*tü inDirmésiniDé ßiLiris !!
öLümDén korkmuyorum Da ték korkum unutuLmak ..
a$kın çaLar saati kopya kaLpLér uyku ßöLDü ...
hücRéLérimin hér ßiriyDi kansérin yémi !!
söLéDikLérimDén çok sakLaDıkLarımDa sakLıyım .. wé qizLéDikLérimDé qizLiyim .. ßéni anLamak iÇin konu$tukLarımDan çok sustukLarıma kuLak wérin
aRanıyor sahißi ruhumun ..
hayata anLam yükLüyorum ıııııııı[]ıı %99..
sénsizLiktén Doğan, séssizLik DoLu oLan =/
DoğruLuk sonsuzLuğun qüné$iDir .. nasıL oLsa Doğar
Tüm ümitLérim sénDéyDi..! // Hér zaman ßöyLé oLmam ßéncé fayDaLan ßu DurumDan [.....] !
A$k oLunca konu.. qéLmiyo sohßétin sonu !!
masaLLar qérÇék DéiLDir .. né kaDar hayaL étsénDé ..
éski yérini kaLßimDé aRama.. GözümDén akan séLé karış†ın.. !
aLLahı^ım yağmur yağDır yérzüné pisLikk çokk !! dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq
SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR.........
aLoNe DaNcEr PuPpEt
╔╗ ║║╔═╦╦╦═╗ ║╚╣║║║║╩╣ ╚═╩═╩═╩═╝ coca cola reklamlarındaki penguen gibisin.Dört kapak versem gelir misin ??
”ˆ ''Netten 250 MB’lik bir dosya indirirken, bitmesine iki dakika kala elektrikler kesile de mosmor ol inşAllah! BiLékLérmi késSs. . DamarLarmLa knDini as. .!!!
SustuGum iÇin mİ tüm bunLar?? Çünkü ÖLÜM bir yok oluş degil YENiDEN DOGUSTUR...!
artk eski haLim kaLmadı hiç (.)
qözLerimde yanan o ı$ık çoktan söndü (!) eski co$kusu yok yüreğimin.. ßedenim, bu kendinden nefret eden ruhu ta$ımak istemiyor (.) Ve ßir itiraf ; AsLa qöründüüm kadar qüçlü olamadm